Безплатна доставка за поръчка над 60 лв.
Доставка до 3 дни
Произведен и сертифициран от ЕС, одобрен от БАБХ

Contact us

My Cart
0.00лв.
Блог

Био ли са съставките на French secret tea и помага ли наистина? Проучване на topnovini.net

Чайовете на French Secret Tea за пореден път се превръщат в обект на разследване от страна на медиите, този път от сайта topnovini.net. Основните въпроси отново са помага ли наистина билковата формула за отслабване и контрол на теглото, имат ли странични ефекти и какво отражение дават върху общото здраве. Благодарим на сайта за коректното проучване, което позволява да се хвърли повече светлина върху продуктите на бранда ни, както и върху качеството на услугата, която предлагаме. Вижте още:

“French Secret Tea са серия чайове с различен ефект на фирмата ЕУ хелти продъктс, която от години присъства на пазара в България с различни продукти, от които най-популярните са чай слиминг (slimming) и детокс (detox). Редакторите ни направиха проучване натурални ли са действително съставките в чайовете и имат ли реално действие върху тялото, както и можем ли да очакваме нежелани странични действия, както в много сходни продукти.

На първо четене откриваме, че фирмата-собственик на марката French secret tea има офис близо до мол Парадайс. Посоченият в сайта и в профилите в социалните мрежи телефон отговаря на първо позвъняване, или ако илнията е заета, от фирмата връщат обаждане веднага. Телефонът не е импулсен и не струва повече от нормалната цена за разговор. Операторите предлагат да консултират клиентите за това кой чай е подходящ за тях в съответствие с индивидуалното състояние на всеки, вкусовете и желания офект. Приемат поръчки и по телефона, но не са агресивни в предлагането на всяка цена и като цяло съветите им за здравословно отслабване и детокс са разумни и обосновани.

Информация за всички видове French Secret Tea предлагат и по мейла и в лични съобщения в социалните мрежи, но не денонощно, а в работно време.

От къде можем да закупим продуктите на French Secret Tea?

Чайовете се продават основно онлайн, като доставят с двете големи куриерски фирми Спиди и Еконт на преференциална цена за клиентите си и с доставка до 24 часа за България. Някои от продуктите могат да се купят и в аптеките Фрамар, където обаче не можете да разчитате винаги да имат налични най-новите промоции и подаръци.

Продуктите се рекламират мощно като “премиум” качество, но ги няма свободно в търговската мрежа, като тези на други марки. French Secret Tea може да се купят в някои скъпи спа хотели, които ги продават на същите цени като тези от сайта им. Сред хотелите, които демонстрират, че работят с продуктите на French Secret Tea са някои места с големи претенции и високи цени като новия Милениум хотел в София, които казват, че имат специално French Secret Tea меню в спа зоната си, и предлагат в магазина си специална серия, разработена съвместно с марката. Друг хотел е Приморец спа хотел в Бургас, които организират даже детокс уикенди с чайовете на марката, хотелите Експо София, Арена ди Сердика, Кристал палас, Маринела и прочие.

Качествени ли са продуктите на French Secret Tea?

Фокусираме се върху “премиум” качеството” и искаме да разберем какво имат предвид с тази гръмка рекламна фраза. Представяме се за потенциални клиенти и задаваме въпрос по телефона. Добро впечатление ни прави, че не бързат да ни претупат, а спокойни ни обясняват технологията на събиране и отглеждане на билките. Твърдят, че всички съставки в чайовете идват от български производители, които са сертифицирани и са редовно проверявани дали поддържат съответния стандарт. В обработката и събирането на билките се използвал много ръчен труд, като всяка кутия се проверява щателно. При обработката на растенията не се използва по-евтиния метод с употреба на химически вещества, а преминават обработка с шоково замразяване, което е най-съвременния метод за обезпрашаване на по-скъпите чайове.

От фирмата твърдят, че всяка партида чай минава лабораторен и микробиологичен контрол, за което предлагат да ни изпратят проучванията на последната партида. Също така се оказва, че твърденията, че не съдържат кофеин и калории са на база официално изследване, което показва, че всяко пакетче от видовете съдържа под 1 калория, а кофеин няма. За доказателство проверяваме в БАБХ има ли French Secret Tea регистрация, за което става ясно, че такава има от 4 години и агенцията по безопасност на храните следи търговската практика и качеството на продукта редовно. Оттам добавят, че на името на марката съществуват и официални сертификати за свободна търговия на продуктите, които са издадени за всички страни от ЕС и за Азия, тъй като продукта се продава по техни сведения и в Англия, Германия и други страни.

Идва въпросът дали чайовете действително имат рекламираните ефекти на детокс, отслабване, пречистване на организма, за което вероятно само клиентите могат да отговорят. В сайта на фирмата има много отзиви на клиенти, а в социалните мрежи непрекъснато се публикуват снимки и коментари. Забелязваме, че известните инфлуенсъри като Николета Лозанова, Златка Димитрова и Райкова, Александра Богданова не рекламират продукта, но за сметка на това за него добри неща казва Наталия Гуркова- Михалевска, Ася Капчикова, журналистки, адвокатки и бизнес дами. Под въпрос е дали инфлуенсърите не работят само срещу заплащане, затова оставяме този въпрос отворен. Факт е, че за разлика от сходни продукти на други фирми, French Secret Tea не са се рекламирали в телевизионните предавания и сутрешните блокове, а разчитат основно на препоръка от уста на уста, също и в социалните мрежи.

По въпроса за ефекта – в социалните мрежи виждаме различни коментари, в сайта- основно положителни. Прави впечатление, че по-негативните коментари не се трият, както често се случва, а операторите задават въпроси и се опитват да установят защо клиента се оплаква от липса на ефект или недостатъчен резултат и дават препоръки какво да се направи, за да е клиента удовлетворен. Основно оплакванията касаят отслабването и се забелязва, че жените, които не са доволни имат желание за по-бърз или по-силен ефект, което от фирмата винаги обясняват с това, че продуктите им са изцяло натурални и нямат агресивно действие върху организма. Има обаче и мнения на хора, които казват, че от години пият чайовете слиминг (slimming), детокс (detox), пречистване или бърз метаболизъм (cleanse) и са доволни от постигнатото, като продължават да ги пият заради вкуса и за да се поддържат във форма. Най-многобройна е групата на младите майки, които купуват чайовете за да свалят килограми след раждане и в повечето случаи споделят добри впечатления. В известния форум бг мама има няколко теми от 2017 година досега, което показва, че рекламата от уста на уста работи добре за French Secret Tea, но и майките го харесват и са доволни.

Още прочетете тук!

 

 

Остави мнение

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare