Безплатна доставка за поръчка над 60 лв.
Доставка до 3 дни
Произведен и сертифициран от ЕС, одобрен от БАБХ

Contact us

My Cart
0.00лв.
Блог

Рене Зелуегър и предизвикателството на отслабването

 

 

Точно когато всички я бяха отписали, тя доказа, че последната дума все пак е нейна и грабна така желания Оскар.

 

 

 

Преди 6 години Рене Зелуегър изпадна от всички списъци на филмовите агенти, които обявиха края на кариерата заради крайно неудачните корекции на лицето й. Звездата от “Дневникът на Бриджет Джоунс” шокира с публична проява, на която не приличаше на себе й, а физиономията й беше напълно замръзнала.

 

Не чухме нищо повече за актрисата, която след вълната от неодобрение се скри за да се появи едва през 2019 като звездата на филма “Джуди”, посветен на иконата Джуди Гарланд.

 

Церемонията по раздаването на Оскар 2020 и Рене Зелуегър в пълния си блясък

 

“Изваяна като статуетка”, “Красива”, “Одухотворена” беха най-често срещаните коментари по адрес на разпространените снимки от церемонията по награждаването Оскар 2020, а мис Зелуегър определено затвори с трясък устите на критиците си с удивителния си външен вид.

 

 

Нито помен от кошмарните филъри, издули лицето й като възглавница, нито ботокс, който напълно “гипсира” изражението й. Само безупречна кожа, невероятна за възрастта й от 50 години, супер стегнато и фино тяло, елегантни дрехи, прическа и грим.

Кой можеше да познае звездата, която качи няколко пъти килограми заради роли, нокаутира мимиката си и въпреки това намери начин да остане в играта, в която възрастта е решаваща, а външния вид е всичко.

 

Актрисата качи над 15 килограма за ролята си в “Дневникът на Бриджет Джоунс”.

 

“Първото нещо, което правя е да не си намирам извинения. Когато отида в Лос Анджелис, първото място, което търся е спортната зала. В Ню Йорк, Париж или Вашингтон – също. Правилото е да не пропускам тренировка, защото спорта поддържа тялото ми във форма и го кара да работи правилно”, споделя Рене в интервю за американски таблоид.

 

Адел свали 45 килограма за година. 95% режим, 5 % спорт – вижте още.

 

Актрисата признава, че се придържа към хранителен режим, който наподобява диетата Зоната, която цели приемането на мазнини, белтъчини, протеини и въглехидрати в равномерни количества, но въпреки това понякога се позволява отклонения. Редовните тренировки са това, което стимулира тялото й да преработва правилно храните и гарантира бързия й метаболизъм.

 

Носителката на Оскар е известна със способността си да качва, но и бързо да сваля тегло за ролите си.

 

Преди години самата тя призна, че едно от най-приятните неща, които е правила е качването на килограми за ролята й на Бриджет Джоунс, но свалянето им е било изненадващо трудно за нея. Зелуегър генетично се радва на стройна фигура, но натрупването на тегло тогава е забавило метаболизма й и според собствените й признания е променило начинът, по който тялото й се справя с калориите.

 

Специалисти твърдят, че именно рязкото натрупване и сваляне на килограми се е отразило изключително зле на кожата й, която се отпуска със загубата на тегло и възрастта и вероятно именно това е довело да неуспешния опит за корекции на лицето й.

 

Режимът на Меган Маркъл или как да се храниш като херцогиня

 

Днес обаче тя е мотивация за много жени по света, на които дава увереност, че рестарт може да има във всяка възраст и дори най-големия провал не е завинаги. Рене Зелуегър е новата птица Феникс на 2020 година и освен заслужения Оскар, всички неофицално й присъждат и още една голяма награда – за ново начало!

 

28-дневната натурална програма на French secret tea за детокс и отслабване сега с безплатен хранителен режим.

Остави мнение

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare