Безплатна доставка за поръчка над 60 лв.
Доставка до 3 дни
Произведен и сертифициран от ЕС, одобрен от БАБХ

Contact us

My Cart
0.00лв.
Блог

Без целулит: ликвидацията в действие бързо и без глад

Целулит – тази неприятност, за която не обичаме да говорим, да мислим или да наблюдаваме – върху околните и особено върху себе си. През зимата е лесно да забравим за него, но през лятото проблемът се набива в очите ни постоянно и ни кара да търсим решение. И докато елиминирането на целулита определено е трудно, все пак е възможно да намалим неговото проявление и да изглеждаме и да се чувстваме по-добре. Ето нашите 4 изпитани стратегии.

ХИДРАТИРАЙ ОРГАНИЗМА СИ
Това златно правило на здравето и красотата важи с особена сила за справянето с целулита. Причината е, че водата е основният начин за изхвърляне на всички натрупани токсини и отрови в организма, а те пък са главният виновник за проблема.
Накратко, стратегията е дневно да приемаш минимум 30 мл вода на килограм телесно тегло. Ако не обичаш да пиеш просто вода, направи го забавно – добави лед и лимон, мента, или няколко дребни плодчета. А ако искаш хидратацията да работи активно за твоята фигура, избери да я консумираш с чай за отслабване.

РАЗДВИЖИ СЕ
Доказано е, че увеличаването на тонуса на мускулатурата като цяло и особено в проблемните области, води до по-добро кръвоснабдяване и до по-бърз метаболизъм. Това от своя страна допринася за разграждането на мазнините и подобрява вида на тялото.
Избери си някоя от безбройните програми в интернет, вземи пакета 28-дневна програма и се възползвай от супер тренировката на French secret tea (натисни) или си направи собствена такава, за да таргетираш краката и седалището. Постарай се всяка седмица да имаш по няколко дни силови тренировки (с тежести) и по няколко дни кардио упражнения (тичане, плуване, скачане на въже, каране на колело) – изборът е твой, а ефектът е гарантиран.

ВНИМАВАЙ С ХРАНАТА
Тъжен факт – ако искаш да изглеждаш перфектно, трябва да забравиш за захарта, солта, трансмазнините, хидригенираните мазнини, както и всички пържени, пакетирани и най-общо казано – вредни храни.
Вместо тях избирай пълнозърнести храни, свежи плодове и зеленчуци, както и такива, богати на есенциални мастни киселини (ще ги намериш в ядките и морските дарове). Позитивното е, че така ще работиш и за цялостното си здравословно състояние и ще се радваш на по-дълъг и качествен живот.
Трудно ти е да се откажеш от сладкото или те мъчи зверски апетит? Не се тревожи, има натурални решения за потискане на апетита, които действат ефикасно.

КАЖИ „СБОГОМ“ НА ВРЕДНИТЕ СИ НАВИЦИ
Може да не правиш пряка връзка между недоспиването, цигарите, алкохола и кофеина и твоето перфектно дупе, но повярвай ни – такава съществува. И тя не е в полза на вредните ти навици. Всичко, което причинява стрес на организма, натрупва в него токсини и допринася за стареенето му, логично води и до влошаване на външния вид.
Това, което можеш да направиш, е да замениш нездравословните си действия със здравословни. Невинаги е лесно, но започни с една малка стъпка – например вместо да изпиеш поредната чаша кафе, направи си един чай. С времето ще усетиш благотворното действие на правилните всекидневни избори и за теб ще става все по-естествено да се придържаш към това, което е добро за теб.

И така, това бяха нашите съвети и тактики за справяне с целулита. А какви са твоите? Ела в затворената ни група за споделяне на тренировки, съвети, рецепти и резултати French secret detox/Facebook и получавай мотивация и тайни промо цени само за членове.

Остави мнение

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare