Безплатна доставка за поръчка над 60 лв.
Доставка до 3 дни
Произведен и сертифициран от ЕС, одобрен от БАБХ

Contact us

My Cart
0.00лв.
Блог

УДИВИТЕЛНИЯТ СЛУЧАЙ НА ГОСПОЖА МАКРОН, КОЯТО СИ ХАПВА И НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ ТЕСНИ ДРЕХИ

“В много добра форма сте”, не можа да скрие изумлението си президентът на САЩ Доналд Тръмп при срещата си с Брижит и Емануел Макрон. Известен като един от най-недипломатичните лидери в съвременния свят, но изключителен ценител на женската красота, Тръмп реагира откровено на изключителната фигура на първата дама на Франция.

 

Дори известният с липсата си на обноски Доналд Тръмп не успя да скрие изумлението си от отличната форма на мадам Макрон, 66 години.

Адел свали 45 килограма: Всичко за диетата й от личната й треньорка!

64-годишната госпожа Макрон няма проблем с кожените панталони и късите поли, нито пък с 25 години по-младия си съпруг. Тя е обект на завист от много млади жени по света, не толкова заради начина й на живот, колкото за изключително стройната й фигура. Предполагаемите й пластични операции са предмет на спекулации от години, но сред тях никога не е включвана липосукцията или други хирургически намеси в името на тънката й талия.

 

Мадам Макрон често е подозирана в използване на хирургична намеса във външния й вид, но досега никой не е успял да го докаже.

 

Докато всички я подозират в спартански диети и лишения, главният готвач на Елисейския дворец призна, че тъкмо тя е върнала в обичайното меню на Елисейския дворец мазните френски сирена и вината. Типичните за Франция пълномаслено масло, кроасани и сирена с над 50% масленост изчезнали напълно по времето на управлението на президента Саркози и съпругата му – модела Карла Бруни, които бяха известни със слабостта си към здравословния начин на живот и не докосваха млечни продукти.

 

Как тогава мадам Макрон успява без притеснения да влиза в най-малкия размер на любимите й Луи Вюитон, Сен Лоран и Баленсиага? И то не просто да носи най-малките размери от дрехите на световните дизайнери, а да приковава погледите и да накара всички да обсъждат дължините на полите й над коляното, които преди нея бяха абсолютно табу в гардеробите на първите дами.

 

Атрактивната певица Риана, която има собствена модна линия има какво да научи от мадам Макрон, ако се съди по визията им на тази снимка.
Обувки с метален връх, пастелен костюм с геометрични джобове: мадам Макрон е отгоре до долу в любимия Вюитон и нинак не стои зле до 25 години по-младия си съпруг.

 

10 вида зеленчуци на ден, нека това не ви звучи стряскащо. В това число влизат лука и чесъна, магданоза и копъра, както и всички пресни подправки .

Съвсем в стила на традиционната хранителна пирамида, мадам Макрон се опитва да набави максимума ценни вещества и енергия за своето тяло от зеленчуците, като в същото време приема много фибри и витамини, но с ниска калорийна стойност.

Хранене на 4 часа, можете ли да повярвате? Тази крехка жена по-скоро има вид на момиче, което хапва веднъж на три дни, но се оказва, че мадам Макрон си има стриктен режим за похапване на период от 4 часа, който спазва от години. Диетолозите коментират, че именно това е тайната на добрия метаболизъм, който в будно състояние получава “гориво” редовно и работи на 100% като се грижи за преработването на мазнините, калориите и обмена на веществата.

Отказ от бялата захар е в основата на хранителния режим на мадам Макрон, твърди самата тя. Над 30 години тя не допуска в менюто си рафинирана захар под никаква форма, като компенсира липсата с достатъчно пресни плодове и мед понякога. Въпреки неохотата си да обсъжда в детайли дневния си режим и личната грижа, специално по въпроса с въздържанието от захар мадам Макрон фанатично коментира, че тя е напълно ненужна на организма и само му вреди.

Вода, вода, вода. Вода за кожата, за тялото, за здраве, за детокс- мадам Макрон пие вода в максимални количества и смята, че това е една от тайните на добрия външен вид. Освен тях, французойката пие единствено качествено вино и чай, като всички газирани питиета и концентрати са напълно забранени. В интервюта през годините тя е казвала, че доброто вино в умерени количества спомага за релаксирането на нервната й система и има потвърдено действие на антиоксидант. Твърди, че не близва черен чай, но го замества с традиционните за Франция билкови чайове с лавандула, семе от копър и рози, които помагат да кожата й да остане свежа и помагат на доброто храносмилане и метаболизма.

 

28-дневна програма детокс и отслабване French secret tea с провансалски премиум билки и доказано действие. Виж повече тук

 

Малките тайни на мадам Макрон включват и хранене с месо само два или три пъти в седмицата, максимален прием на риба и ограничаване на простите въглехидрати като сладкиши, бяло брашно, бял ориз и картофи. Тя не е вегетарианка, но смята, че приема на месо над два пъти седмично утежнява работата на стомаха, добавя излишни калории и забавя метаболизма.

Сложните въглехидрати като плодове, черен ориз, пълнозърнест хляб и паста се концентрират основно преди и около обяд, като за следобедните часове остават протеините и салатите. Дори са придружени от чаша добро вино.

 

Съпругата на френския президент често признава, че не стъпва във фитнеса и предпочита разходките, колелото и плуването.

 

То обаче в никакъв случай не замества всекидневният прием на максимално количество вода и неподсладен чай, който се грижи за добрата функция на стомаха и червата и стимулира метаболизма.

 

28-дневната програма с 3 вида чай FRENCH SECRET TEA е 100% натурална, по специална билкова формула от Прованс. Поръчай сега на супер промо цена тук.

Остави мнение

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare