Безплатна доставка за поръчка над 60 лв.
Доставка до 3 дни
Произведен и сертифициран от ЕС, одобрен от БАБХ

Contact us

My Cart
0.00лв.
Блог

УДИВИТЕЛНИЯТ СЛУЧАЙ НА ГОСПОЖА МАКРОН, КОЯТО СИ ХАПВА И НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ ТЕСНИ ДРЕХИ

“В много добра форма сте”, не можа да скрие изумлението си президентът на САЩ Доналд Тръмп при срещата си с Брижит и Емануел Макрон. Известен като един от най-недипломатичните лидери в съвременния свят, но изключителен ценител на женската красота, Тръмп реагира откровено на изключителната фигура на първата дама на Франция.

64-годишната госпожа Макрон няма проблем с кожените панталони и късите поли, нито пък с 25 години по-младия си съпруг. Тя е обект на завист от много млади жени по света, не толкова заради начина й на живот, колкото за изключително стройната й фигура. Предполагаемите й пластични операции са предмет на спекулации от години, но сред тях никога не е включвана липосукцията или други хирургически намеси в името на тънката й талия.

Докато всички я подозират в спартански диети и лишения, главният готвач на Елисейския дворец призна, че тъкмо тя е върнала в обичайното меню мазните френски сирена и вината.

Как тогава мадам Макрон успява без притеснения да влиза в най-малкия размер на любимите й Луи Витон, Сен Лоран и Баленсиага?

10 вида зеленчуци на ден, хранене на 4 часа и отказ от бялата захар, твърди самата тя. Вода в максимални количества и две кафета с мляко на ден. Този режим със сигурност не дава моментални резултати при много от жените, които бързо се обезкуражават и се хвърлят в опасната зона на диетите. Малките тайни на мадам Макрон обаче включват и хранене с месо само два или три пъти в седмицата, максимален прием на риба и ограничаване на простите въглехидрати като сладкиши, бяло брашно, бял ориз и картофи. Сложните въглехидрати като плодове, черен ориз, пълнозърнест хляб и паста се концентрират основно преди и около обяд, като за следобедните часове остават протеините и салатите. Дори с придружени от чаша добро вино.

То обаче в никакъв случай не замества всекидневният прием на максимално количество вода и неподсладен чай, който се грижи за добрата функция на стомаха и червата и стимулира метаболизма.

Остави мнение

Close
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping