За нас

Предметът на действие на фирма EU HEALTHY PRODUCTS products е внос и търговия със здравословни натурални хранителни добавки, чайове и луксозни аксесоари. Нашите партньори в тази дейност се радват на голяма популярност в областите, в които работят и са известни с добрите си постижения и отличното качество на продуктите, които създават.

Политиката на нашата компания е да предлагаме на българския и чуждия пазар само и единствено продукти, произведени и сертифицирани в страни от Европейския съюз, залагайки на строгия контрол, качеството на съставките и производството на продуктите. 

Всички продукти, предлагани от EU HEALTHY PRODUCTS на пазара са 100% оригинални и са еклузивно представлявани от нас в България.

Можете да ги откриете и на официалните ни фен страници във Facebook – Fast chili slim, Appetite Killer, French secret tea. Продуктите се продават още и във верига аптеки ФРАМАР в цялата страна.

Сравнение на продукти
Powered by Cloudcart
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки