За нас

Предметът на действие на фирма EU HEALTHY PRODUCTS products е внос и търговия със здравословни натурални хранителни добавки, чайове и луксозни аксесоари. Нашите партньори в тази дейност се радват на голяма популярност в областите, в които работят и са известни с добрите си постижения и отличното качество на продуктите, които създават.

Политиката на нашата компания е да предлагаме на българския и чуждия пазар само и единствено продукти, произведени и сертифицирани в страни от Европейския съюз, залагайки на строгия контрол, качеството на съставките и производството на продуктите. 

Всички продукти, предлагани от EU HEALTHY PRODUCTS на пазара са 100% оригинални и са еклузивно представлявани от нас в България.

Можете да ги откриете и на официалните ни фен страници във Facebook – Fast chili slim, Appetite Killer, French secret tea. Продуктите се продават още и във верига аптеки ФРАМАР в цялата страна.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки