Всичко за French Secret Tea

 • Цени

   

 • 28 дневен детокс и отслабване

   

  Програмата съдържа три пакета чай – отслабване, детокс и нощно прочистване. Във всяка кутии ще откриете по 30 пакетчета. Програмата е основана на модерната теория, че всеки траен резултат в отслабването започва с подготовка на тялото и детокс. Затова през първите 14 дни тялото се подготвя, като всекидневно се приемат по 2 пакетчета от детокс чая, запарени в 200-250 мл. вряла вода в продължение на 5-7 минути. За най-добър резултата е желателно да комбинирате със режим на здравословно хранене, с ограничаване на цигарите и алкохола, но това все пак не е задължително условие. Всяка вечер се пие по 1 пакетче от чая за прочистване. След като първите две седмици на детокс организмът вече е подготвен за процеса на отслабване. Чаят за отслабване се пие по 2 пакетчета дневно, като действието му е подтискане на апетита и стимулиране на метаболизма. Добре е докато трае приема, да се приема и достатъчно количество вода, което важи и за детоксикиращия чай. Всяка вечер се пие по едно пакетче прочистване.

   

 • Ефект

  Много наши клиенти споделят, че виждат ефект още първата седмица, при други се появява на втората и по-нататък. Тяхните коментари и снимки можете да видите в сайта ни www.frenchsecret.net Разбира се, тъй като няма химически съставки и отслабването се случва съвсем естествено (благодарение на намаления прием на калории), е хубаво човек да се храни разумно и да се движи за по-добро резултати. Спортът не е задължителен, но ако искате стегнато тяло, няма как да го постигнете без упражнения. Диета също не се спазва. Чаят потиска апетита и това води до прием на по-малко количество храна и калории, което логично води до отслабване. Все пак ще помогнете процеса, ако намалите сладкото, тестеното, алкохола, пърженото и газираното.

   

 • 14 Дневен Детокс

  Програмата съдържа две кутии чай – детокс и прочистване, а всяка от тях съдържа по 30 филтърни пакетчета . Препоръчителната дневна доза е 2 пакетчета от чая за детокс, и едно пакетче от чая за прочистване вечер, след последното хранене. Чаят за нощно прочистване е логичен завършек на деня, особено по време на детокс режим, или отслабване. Той е създаден за да се пие в допълнение с другите чайове от линията French secret tea, но може да се употребява и самостоятелно. Има меко разхлабващо действие, като в същото време не обезводнява, не предизвиква колики или диария. Действа след около 6-8 часа от изпиването му, и е добре да се пие вечер преди лягане. Билковата формула е с приятен вкус и има типичния за всички чайове от серията аромат на лавандула. Съдържа още кора от зърнастец, семе от копър и мента.

 • Вкус,Аромат, Подслаждане

  Вкусът на всеки от чайовете на French secret tea е различен, но ги обединява аромата на типичната за Прованс лавандула, която присъства във всички. Билките са с най-силно действие и потенция, когато чая не е подсладен, така че по-добре го пийте без нищо. Формулата е специално създадена, за да е приятен вкуса и без мед или захар.

 • Продължителна употреба и привикване

  Линията French secret tea е подходяща за продължителна употреба и като част от всекидневната рутина. Тя не съдържа агресивни към организма билки и всяка формула е балансирана за максимален ефект върху определен проблем, но и върху общото здраве на организма. Билките, подбрани в състава на French secret tea са с проучено и доказано действие и са одобрени от European Pharmacopoeia (Ph. Eur.).

 • Странични Ефекти

  Важно е първо да отбележим, че French secret tea е 100% натурален чай, който се обработва чрез най-модерния метод на шоково замразяване, което напълно изключва обработката с вредни химични вещества. Той не съдържа кофеин и не предизвиква алергии. Балансираната формула и съставът, в който не присъстват агресивни билки със странично действие като сена и някои видове евтини азиатски сортове изключват вероятността от странични ефекти.

 • Приготвяне

  Всяко пакетче чай French secret tea е пакетирано индивидуално и разполага с филтърен конец и дръжка. Запарвайте като обикновен чай с 200- 250 мл. вряла вода в продължение на 5-7 минути.

 • Произход и лабораторен кнотрол

  French secret tea е премиум чай по специална формула. Тя включва билки и цветя, типични за областта Прованс. Всички съставки на French secret tea се доставят от одобрени и лицензирани източници, а европейският произход и качественото отглеждане са задължително условие при подбора. French secret tea отговаря на най-високите европейски стандарти и е одобрен от БАБХ. Всяка партида от чая преминава регулярно лабораторен контрол и микробиологичен анализ.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки