FRENCH SECRET TEA
SLEEP & RELAX

Билков чай по специална френска формула за здрав сън

 


Релаксира периферната и централната нервна система

Действа успокояващо на стомаха

Заглажда гневните бръчки

 


Намалява мускулните спазми и крампи

Ефикасен за цялото тяло

Подсилва имунната система

ОТЛИЧЕН ВКУС
Добре подбраните билки са умело съчетани в изпитани рецепти за отличен вкус, който добавя неустоима наслада към многобройните ползи от чая FRENCH SECRET.

100% ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ
Билковият чай е създаден по специална френска формула за да осигури пълноценен и продължителен сън. Всяко пакетче се приготвя на ръка и съдържа натурален билков букет с премиум европейско качество.

БЕЗ ВРЕДНИ СЪСТАВКИ
100% лабораторен контрол и сертифициран произход. Чаят не съдържа изкуствени и вредни съставки, кофеин, алергени, без нежелани странични ефекти или риск за здравето. Преминал е БИО обработка, без употреба на химични вещества, подходящ за ежедневна консумация.

ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ
Чаят SLEEP & RELAX помага на тялото да се освободи от натрупаните умора и стрес, като релаксира периферната и централната нервна система. Сънят за красота не е просто мит. Докато тялото е в състояние на покой, клетките се регенерират, задейства се излющването на мъртвия слой. Ускорява се производството на колаген и еластин, възстановява се хидробаланса и клетъчната структура, порите дишат.

ЕСТЕСТВЕНО ВЪЗОБНОВЯВАНЕ НА ОРГАНИЗМА
По време на пълноценен сън, в организма протичат всевъзможни хормонални и метаболитни процеси, чийто естествен ритъм много лесно може да бъде нарушен при недоспиване. Това действа като стрес за имунната система – не само на тялото, но и на кожата. Чаят въздейства за естественото възстановяване на организма.

ЕФИКАСЕН ЗА ЦЯЛОТО ТЯЛО
Чаят намалява мускулните спазми и крампи, действа успокояващо на стомаха. Редовният стомах и бързият метаболизъм са основно правило за поддържане на красиво тяло и добро здраве, показват авторитетни медицински проучвания. Има доказани свойства за подсилване на имунната система, което води до ускорено регенериране на кожата, хормоналните и метаболитни процеси. Заглажда гневните бръчки и помага на тялото да се приведе в състояние на покой.

КОЛКО ВРЕМЕ И КАК СЕ ПРИЕМА?
Кутията съдържа 30 бр. пакетчета с 1,2 гр. чай, които са достатъчни за 1 месец. Приготвя се като едно пакетче се запарва с 200 мл гореща вода за 5 минути. За най-добър ефект, препоръчваме чаят да се пие вечер преди лягане и се радвайте на спокоен и пълноценен сън, за да сте свежи красиви и отпочинали всеки следващ ден. Съхранявайте при нормална температура и в помещение без силни външни миризми.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ?
Препоръчително е чаят да се приема от хора, които страдат от смущения в съня.
Хроничното недоспиване води до отслабване на метаболизма – установен е 6% по-бавен метаболизъм при хора с нарушения в съня, спящи само с 42 минути под нормалния лимит (7,5 часа). Също така причинява отпускане на кожата, торбички и тъмни кръгове под очите. Поради забавен растеж и делене на клетките (в това число и мускулни), забавя заздравяването на рани, травми и контузии. Непълноценната почивка води до смущения във функционирането на имунната система поради намален брой действащи имунни клетки.

ВСЕКИ ПАКЕТ ЧАЙ FRENCH SECRET TEA СЕ ПРИГОТВЯ НА РЪКА И СЪДЪРЖА БИЛКОВ БУКЕТ С ПРЕМИУМ ЕВРОПЕЙСКО КАЧЕСТВО.


ЗАСИЛВАНЕ НА ЕФЕКТА
Най-добър ефект има в съчетание със здравословен режим на хранене, спорт и ограничаване на приема на цигари, алкохол и медикаменти. Потърсете препоръчваните от специалистите на FRENCH SECRET TEA безплатни хранителни режими и видео упражнения за домашна употреба, като се присъедините към затворената ни група за обмяна на полезни съвети, режими и видеа във Facebook тук:
👉French secret ladies👈


НАСЛАЖДАВАЙ СЕ НА ЗДРАВ И ПЪЛНОЦЕНЕН СЪН, ОСИГУРЯВАЩ ЖИВОТ ПЪЛЕН С ЕНЕРГИЯ И ЩАСТИЕ! ПОРЪЧАЙ СЕГА!

"В моментите в които се чувствах по-напрегната от интензивното ежедневие, реших да пия и вечерния чай за релакс и спокоен сън. Така си осигурих и пълноценна почивка през цялата нощ."
Дона Петкова, 41 години, гр. София

Резултатите са изумителни и най-накрая се разделих с целулита!
Мария Боева

“Започнах Една снимка казва повече от 1000 думи. Миналата година по това време бях с 12 килограма отгоре и не искам да си спомням този период. Захванах се да спортувам пет пъти в седмицата по половин час вкъщи и да пия редовно French secret tea SLIMMING, защото много добре ми подтискаше зверския апетит. С труд и постоянство, това е резултатът!
Деси Великова

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки