FAST CHILI SLIM
APPETITE KILLER


РЕВОЛЮЦИОННИТЕ НАТУРАЛНИ КАПСУЛИ С КАНЕЛА, ХРОМ И
ГРОЗДОВИ СЕМКИ СПОМАГАТ ЗА ТРАЙНО И ЗДРАВОСЛОВНО
ПОДДЪРЖАНЕ НА НОРМАЛНО ТЕЛЕСНО ТЕГЛО

 Натуралните капсули Appetite Killer®
съдържат 100% висококачествени
съставки

Подтиска апетита за вредни храни

Регулира високо кръвно
налягане и кръвна захар

ЦЕНА:
за 1 бр. 34.00 лв.
за 2 бр. 54.00 лв.

Помага за общото намаляване
на телесното тегло

Стимулира метаболизма
на мастните клетки

Спомага за намаляване
на “лошия” холестерол

100% ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ
100% оригинален продукт, одобрен от БАБХ. Хранителната добавка има отлично качество, произвежда се под строг контрол в защитена среда по всички европейски стандарти и притежава всички необходими сертификати. 

БЕЗ ВРЕДНИ СЪСТАВКИ
Хранителната добавка Appetite Killer съдържа високо качествена цейлонска канела сорт барк; екстракт от гроздови семки от специално подбрани червени сортове; хром пиколинат.

ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ
Революционните натурални капсули спомагат за трайно и здравословно поддържане на нормално телесно тегло. Хранителната добавка подтиска апетита, особено за храни, богати на скорбяла като: хляб, тестени изделия, картофи, ориз и сладкиши. Комбинацията има за цел да стимулира метаболизма на мастните клетки, да ограничи апетита за калорични и вредни храни, да контролира телесното тегло.

ЗАЩО ФОРМУЛАТА НА APPETITE KILLER Е УНИКАЛНА?
Научни проучвания през последните десет години сочат, че комбинацията от канела, хром пиколинат и гроздови семки доказано действа подтискащо върху апетита за сладко и въглехидрати, които са генерален проблем при повечето хора с наднормено тегло. След множество проведени изследвания, канелата намира широко приложение в медицината за намаляване на "лошия" холестерол, нивата на кръвната захар, както общото намаляване на телесното тегло.
Chromium Picolinate съдържа минерала хром под формата пиколинат и е най-качественият източник на ценния минерал. Той е ключов, тъй като е необходим за метаболизирането на протеините, въглехидратите и мазнините в тялото. Именно нормалните нива на хром са "отговорни" за производството на инсулин и нивата на кръвната захар в организма, който от своя страна подава сигнал до мозъка като желание за хапване на нещо сладко или въглехидратно.

КОЛКО ВРЕМЕ И КАК СЕ ПРИЕМА?
Хранителната добавка Appetite Killer се приема два пъти на ден по една капсула с много вода, ПРЕДИ основните хранения. По врeмето на приема й е препоръчително приемането на поне 2.5 – 3 литра вода дневно. Водата не бива да бъде замествана с други течности, освен неподсладен билков чай.
Опаковката е достатъчна за две седмици. За по-добри резултати, препоръчваме прием 3-6 месеца.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ?
Много спортни инструктори и диетолози препоръчват хранителната добавка Appetite Killer като ефективно средство за отслабване. Подходяща е за хора с наднормено тегло, които целят да свалят килограми, да възвърнат добрата си форма и да укрепят своето здраве.
По време на приема на Appetite Killer не е необходимо да се спазва диета или спортен режим, но в съчетание с тях, продуктът е много по-ефективен.

*Резултатите са строго индивидуални и зависят от първоначалното състояние, целите и усилията на всеки човек. Съдържанието на сайта има само информативен и образователен характер и не би трябвало да се използва за диагностициране, лечение или превенция на различни заболявания.
Ако имате въпроси относно вашето здраве, моля, консултирайте се с медицински лица.

ОТЗИВИ
Нашите доволни клиенти редовно споделят с нас постигнатите резултати. Може да видите отзивите на над 30 000 реални клиенти в нашата Facebook страница.
Ще се радваме и вие на свой ред да споделите с нас какви са вашите постижения и коментари, след като използвате продукта и установите неговото благотворно влияние върху организма.

ВСЕКИ ПАКЕТ ЧАЙ FRENCH SECRET TEA СЕ ПРИГОТВЯ НА РЪКА И СЪДЪРЖА БИЛКОВ БУКЕТ С ПРЕМИУМ ЕВРОПЕЙСКО КАЧЕСТВО.

2 ПАКЕТА FRENCH SECRET TEA SLIMMING (120 БР) + БУРКАН

Стимулира метаболизма и обмяната на веществата в тялото
Подпомага разграждането на мазнините в проблемните зони и повторното им появяване
С изразено действие против подуване и подпухване
Против задържане на излишна вода в организма
Подтиска чувството на глад и има отлично действие в съчетание с хранителни режими
Стимулира естествения имунитет на организма и тонизира

2 ПАКЕТА FRENCH SECRET TEA SLIMMING (120 БР) + БУРКАН

Стимулира метаболизма и обмяната на веществата в тялото
Подпомага разграждането на мазнините в проблемните зони и повторното им появяване
С изразено действие против подуване и подпухване
Против задържане на излишна вода в организма
Подтиска чувството на глад и има отлично действие в съчетание с хранителни режими
Стимулира естествения имунитет на организма и тонизира

82,00 лв.
Няма наличност
Моля, първо изберете разновидност.
Няма наличност

ЗАСИЛВАНЕ НА ЕФЕКТА
Най-добър ефект има в съчетание със здравословен режим на хранене, спорт и ограничаване на приема на цигари, алкохол и медикаменти. Потърсете препоръчваните от специалистите на FRENCH SECRET TEA безплатни хранителни режими и видео упражнения за домашна употреба, като се присъедините към затворената ни група за обмяна на полезни съвети, режими и видеа във Facebook тук:
👉French secret ladies👈


НАСЛАЖДАВАЙ СЕ НА ЗДРАВ И ПЪЛНОЦЕНЕН СЪН, ОСИГУРЯВАЩ ЖИВОТ ПЪЛЕН С ЕНЕРГИЯ И ЩАСТИЕ! ПОРЪЧАЙ СЕГА!

Сравнение на продукти
Powered by Cloudcart
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки