КЛИЕНТИТЕ ЗА
FRENCH SECRET TEA

“Изпитвах постоянен дискомфорт и подут стомах... имах проблеми с храносмилането, както и със спокойния сън. Получих препоръка за чая от жена, която е доволна от продуктите на French Secret Tea. Пих Detox и Sleep&Relax около два месеца, но не всеки ден. Още от първата чаша Sleep&Relax, се наслаждавах на спокоен сън, а редовната употреба на Detox ми помага да хапвам храни, които по принцип не действат добре на стомаха ми, но пък са ми вкусни…
Не съм спирала да пия чая. Най-вече защото ароматът и вкусът му са уникални. Това е единственият чай, който пия без мед… Качеството е страхотно и ги препоръчвам на свой ред." 

Силвия Николова

“Имах нужда от пречистване на организма, след редица медикаменти, заради които качих килограми. Научих за French Secret Tea от Instagram и си поръчах Detox Tea, Slimming, Shaping и Sleep.
Пих ги около месец и половина. Първоначално тялото ми започна да се изчиства от токсините, след това кожата ми стана отново чиста и гладка. След първия месец още, бях cвaлилa чeтиpи кил. и следващите две седмици, cвaлих още двa.
Опитах всички слиминг чайове и съм доволна, че постигнах желания ефект.”

П.Т.

“В Instagram научих за French Secret Tea и видях, че доста момичета са доволни от чая. Реално нямах проблеми, просто исках да го пробвам и може би да cвaля три кг. Пробвала съм доста чайове, но от вашия съм наистина възхитена.
Пих Slimming Tea един месец и ефектът беше, че успях да редуцирам трите кг., също и че се чувствам много добре като пия чая. Още след първата седмица започнах да усещам тялото и организма си по друг начин.

Чувствам се добре и продължавам да пия чая и да го препоръчвам на приятелки.”

И.М.

“В последните пет години бях наддала с тринайсет килoгpaмa и исках да се разделя с тях. Попаднах на Facebook групата French Secret Ladies и научих повече за чая и резултатите му. Започнах с трите чая от 28-дневната програма, а по късно включих и хранителни добавки - екстракт от чили и чили с алое. От месец март до сега, съм винаги с термусчетата. Може би през първия месец ми действаше леко разхлабително и диоретично, но отдавна няма това действие, сега просто си свикнах с него. Наравно с това, спазвам хранителен режим, затова смятам, че режим в комбинация с продуктите на French Secret Tea, дават резултати!

Любка Лазарова

“Търсех начин да се справя с наднормено тегло, и приех предизвикателството на French Secret Tea от Facebook.
Започнах да пия чай-детокс,чай-слим и чай за oтcлaбвaнe, като изпих по 2 кутии от трите чая. Забелязах, че вече не изпитвах остър глад и cвaлиx дeceт кил. с подходяща хранителна диета.
Сега се чувствам щастлива и много доволна! Вие бяхте прекрасни,за което огромно БЛАГОДАРЯ!!! :-) :-) :-)”

Даниела Димитрова

“Забелязах наченки на целулит и през лятото, месец преди почивка на море, реших да изпробвам French Secret Tea за oтcлaбвaнe. Пих го в продължение на четири месеца. В началото имаше диуретично действие. После установих, че ми се намали обиколката на бедрата.”

А.С.

“Исках да cвaля няколко килoгpaмa и търсех различни варианти. Видях 28-дневната програма за детокс и плoскo кopeмчe на French Secret Tea във Facebook. Забелязах, че подуването на корема и неприятното чувство за тежест изчезнаха след втората седмица. Сега се чувствам прекрасно, много жизнена и пълноценна.”

Живка Трифонова

“Искам да сваля няколко килoгpaмa и видях във Facebook информация за French Secret Tea. Пия чая от седмица и малко се намали апетита ми, може би на третия ден.”

И. Г.

“В момента съм по майчинство и не съм в голямо обкръжение с хора. След бременността, имах наднормено тегло и приятелка ми препоръча да пробвам French Secret Detox и Slimming Tea. Пих го 5 месеца, като още през първата седмица усетих лекота и се чувствах уникално. За целия период, свaлиx  шecтнaйceт кг.

От един месец не приемам чая и се чувствам все така добре, няма йо йо ефект и не задържам вода в организма, което ми беше голям проблем преди. Пробвах и Relax чая за пълноценен сън. Сега ги препоръчвам на всички.”

И. Н.

“Имах проблем с теглото и напълняване в коремната област. Видях реклама във facebook и тъй като наскоро бях родила, нямах време и сили за режим и тренировки, и си поръчах само слим чая. Бях много доволна и си взех и пакет с детокс. За един месец бях cвaлилa два см. от талията си, без допълнителна диета и спорт. Пих чая два месеца и се чувствам свежа и доволна от резултата. Сега правя почивка за един месец и после пак го пия и препоръчвам на приятелки.”

Л. Б.

“Страдах от подуване на корема, когато видях реклама на French Secret Tea в интернет и ги разгледах заради красивите опаковки. В продължение на месец пих Detox and slim чая, като още от първите дни усетих плocкo кopeмчe :) Чувствам се добре и ще продължа да пия.”

Д.Ж.

Разликата не е голяма, може да е само няколко килoгpaмa. Но подуването на корема и неприятното чувство за тежест изчезнаха след втората седмица с детокс програмата на French secret tea. Не знаех, че изчистването от токсините и излишната вода толкова много се отразява на външността, но съм страшно доволна от резултата, още повече че не забелязвам някакви странични ефекти.

Ева Григорова, Велинград.

"Как пиенето на чай успя да промени целия ми живот?

Реших да споделя своята история за три много специални чая, благодарение на които днес съм отново здрава, както и щастлива майка на две прекрасни близначета. Надявам се, че разказът ми ще помогне на повече хора с подобни здравословни проблеми. В продължение на много време страдах от хормонални нарушения. Наложи ми се да приемам сериозни медикаменти, заради които се получи дългосрочно натрупване на химикали в организма ми. Смущенията в храносмилателната ми система, ме караха да се чувствам отпаднала и раздразнителна, липсваше ми концентрация, редовния ми сън също се наруши. Дори кожата ми изглеждаше бледа и повяхнала, целия ми външен вид издаваше неразположението на организма.

Здравословното ми състояние се влоши до такава степен, че започнах да получавам всякакви алергични реакции. Алергиите добавиха още по-тежки краски към картинката и започнах все по-често да губя доброто си настроение и желание да върша ежедневните си задачи. Освен редовното неразположение, се оказа че организмът ми е толкова задръстен с токсини и вредни вещества, че имам репродуктивни проблеми. Като всеки млад човек, аз просто исках да живея нормално, без болка и алергии, да стана майка и да се радвам на живота с усмивка.

Започнах да търся различни методи, за да се справя с тези нетърпими вече проблеми. Обърнах се към алтернативната медицина и хомеопатията, четох много статии, търсех съвети от приятели и специалисти. Така открих чайовете на French Secret, които се оказаха моето спасение. Направих сериозно проучване и разбрах, че са създадени по специални формули, с много чисти и силно лековити билки, които наистина ми подействаха. Преди около 3 години си поръчах от https://frenchsecret.net/ и започнах да пия Detox чая, за да пречистя организма си. Още в началото започнах да усещам облекчаване на състоянието ми. Първият ефект беше, че усетих как тялото ми се освобождава от задържаната вода. Видимо кожата ми се подобри - стана по-свежа и хубава. Вече не изглеждах толкова вяла и отпаднала. Пиех чая редовно за около 5 месеца и наблюдавах драстично здравословно подобрение. Най-много ми харесваше, че няма агресивно въздействие и не усещах никакво пристрастяване.

Наистина билките са така подбрани, че детоксикират леко и деликатно, с дългосрочен ефект върху организма. Направих си изследвания и всичките ми показатели се бяха подобрили осезателно. Имунната ми система се подсили и се зарадвах, че вече съм по-устойчива към инфекции и алергени. След като установих положителния ефект, се поинтересувах от другите чайове на French Secret Tea. Избрах да пия Slimming в комбинация с Detox, за да подсиля ефекта на пречистването. Редувах ги, като един ден пиех единия, а на следващия - другия чай. Оказа се, че Slimming чаят е чудесен за допълване на детоксикиращия, регулира дейността на стомаха и помага при нарушения на обмяната на веществата. Забелязах, че намаля чувството на глад и особено желанието за прием на сладко около месечния цикъл.

Много ми допадна, че чайовете имат ефект дори без допълнителни усилия. Ако пък се цели отслабване, мисля че може съвсем лесно да се постигне, особено ако човек тренира и спазва хранителен режим. Аз лично преминах на безмлечна, ниско въглехидратна и високо протеинова диета. Сутрин хапвах авокадо с препечена филийка, а обед и вечер ядох предимно чисто месо със салата, като наблягах на всякакви семена, ядки и плодове. След доброто влияние на двата чая, които пих около 1,5 години, в моментите в които се чувствах по-напрегната от интензивното ежедневие, реших да пия и вечерния чай за релакс и спокоен сън. Така си осигурих и пълноценна почивка през цялата нощ.

Животът ми сериозно се промени към по-добро, защото не само възвърнах обичайната си усмивка и добро настроение, но успях и да забременея. Радостта ми беше двойна, когато научих, че очаквам близнаци. Наистина горещо препоръчвам на всички млади жени с репродуктивни проблеми, които си мечтаят за бебе, също като мен, да опитат с тези чайове. При мен подейства и не само че ме пречистиха, но ми осигуриха здрав организъм, с който да карам лека бременност и да износя двете бебета. Разбира се, по време на бременността прекъснах пиенето на чайовете, защото е силно противопоказно. След раждането обаче, продължих да пия любимите чайове и се чувствам просто прекрасно.

Много съм доволна от постигнатите резултати, при това с напълно естествени продукти от природата! Вярвам, че всеки заслужава крепко здраве, затова споделям моя личен опит с лековитите билки в чайовете French Secret Tea. Надявам се, че могат да помогнат и на теб, също както промениха мен и ми помогнаха да имам много по-щастлив и пълноценен живот."

Дона Петкова, 41 години, гр. София


"Първата ми среща с French secret беше преди две години, когато родих сина си. Чувствах се много неприятно след секциото. Бях с разбъркана перисталтика и подут корем, от който всичко ме болеше още повече.

Близка приятелка ми донесе този чай и аз реагирах доста недоверчиво. Все пак започнах да го пия и силно се изненадах. Имаше почти моментален ефект. Още на следващата сутрин усещах корема си по-лек и не така напрегнат, от което и болката ми намаля. И всичко това се беше случило някак...нежно и внимателно. Не действаше както повечето чайове, които те форсират и разстройват стомаха допълнително, а накрая постигаш само моментно решение на проблема.

Затова продължих да пия чая и с учудване установих, че като допълнителен ефект, започнах и бързо да топя килограми. Талията ми намаля, чувствах се лека, а се хранех нормално. И странното беше, че нямах никакъв апетит за сладко. Никакъв. С времето започнах да съчетавам и с леки упражнения, включих се и в 28-дневното предизвикателство и съм повече от доволна! Сега, две години след раждането, съм с цял килограм по-малко от времето преди да забременея. 

Друго положително действие на чая, което забелязах, беше че ми помага и да заспивам по-добре и да имам здрав и пълноценен сън. Кожата ми също се изчисти, а така неприятния целулит от преди бременността видимо намаля. Невероятен е!

В началото започнах с Detox през деня и вечер Night cleanse. Когато постигнах толкова резултати, започнах да пия и Slimming и се чувствах много по-добре. Все още ги пия, с малки прекъсвания. Напоследък съм се фокусирала върху хубавия външен вид, затова включих и Anti age. Наблюдавам внимателно как ще ми се отрази, но със сигурност има подобрения и самочувствието ми се повиши значително."
Соня Балинова, гр. София

Моите нови любими чайове, които ще ви оставят без дъх с невероятния си вкус, аромат и безупречното си действие! В блога можете да прочетете повече за чайовете от @french_secret_tea тук Все още пия чайовете Ви и съм безкрайно доволна! Изпитвам чувство на облекчение, липса на тежест!  Безупречни! :)
Габриела Златева

Преди година навърших 50, но за моя изненада никога не съм се чувствала по-здрава и жизнена. Откакто пия чая за плоско коремче @french_secret_tea забравих за непрекъснатата борба с килограмите и подутия корем, нямам и обичайните проблеми със забавения метаболизъм!
Роси Петрова

Пия го, защото ми помага да се въздържам от вредните храни, които непрекъснато са около мен в офиса и да спазвам някакъв нормален режим на хранене. Забелязвам, че дрехите ми станаха по-широки, а корема не се подува. Смятам, че се отразява и на кожата, защото сега е по-чиста и без зачервявания, пъпчици и подпухване.
Нели Ставрева, гр. София

Моят резултат е 4 килограма надолу за един месец със French secret tea . Започнах с 28-дневната програма преди лятната отпуска, хранех се нормално и не пропусках да си пия чая. Действа страхотно върху тялото, помага ти да овладяваш апетита и да не ядеш вредни неща, но в същото време забързва обмяната на веществата и не задържаш вода, не се подуваш. Продължих с чая за отслабване и плоско коремче и съм изключително доволна.
Мартина Вълова, Несебър

Вече съм на втора седмица от програмаta и съм -3 кг
Ния Тодорова

"Месеци наред пиех чая за детокс на French secret tea и се чувствах супер. Забелязах, че има ефект и върху кожата и тя е доста по-чиста и свежа. Преди лятото реших да опитам и чая за плоско коремче и съм доста изненадана, че той наистина има толкова забележимо действие. Май започвам от края към началото, но сега се включих и в затворената ви група за 28-дневното Предизвикателство и започнах пълната чаена програма, безплатния режим и упражненията. Ще споделя резултата."
Илона Георгиева, Пловдив

 

"Наскоро видях страхотни резултати при моя приятелка, която направи 28-дневната програма за Dетох и Плоско коремче на French secret tea. Предстои ми доста натоварен месец, но реших, че сега е времето да опитам и аз. Да видим как ще ми подейства..."
Gabriela Yakub

"Отървах се от от ужасните тлъстини около кръста след като години наред безуспешно опитвам с какво ли не. Не знам колко съм свалила в килограми, но като размер на дрехите е два надолу. Оказа се, че 28-дневната програма French secret tea наистина работи, а после продължих и с чая за плоско коремче. Намалих храната лесно, защото не усещах глад, а метаболизма ми, който след ражданията беше позабавен, проработи отново."
Ралица Стайкова, Варна

Рекламирам само продукти, които наистина харесвам и които съм изпробвала лично. С удоволствие приех поканата на French secret tea, защото останах очарована от качеството и ефекта на чайовете. Препоръчвам ги от личен опит.
Наталия Гуркова

“Започнах Една снимка казва повече от 1000 думи. Миналата година по това време бях с 12 килограма отгоре и не искам да си спомням този период. Захванах се да спортувам пет пъти в седмицата по половин час вкъщи и да пия редовно French secret tea SLIMMING, защото много добре ми подтискаше зверския апетит. С труд и постоянство, това е резултатът!
Деси Великова

Когато си във форма си личи и е истинско удоволствие да носиш по-предизвикателни дрехи. Не си падам по ограниченията в храната, но с 28дневната програма на French secret tea не ми се и наложи - просто в един момент апетита ми значително намаля. Не знам какво прави този чай с метаболизма и кожата, но не съм се чувствала толкова добре от години.
Камелия Христова

Пия анти ейдж чая от дне седмици и вече мога да кажа, че си струва всяка стотинка. Мирише невероятно, тонизира, а кожата определено е по-свежа и чиста. Мисля, че действа леко и на метаболизма, корема ми не се подува и се чувствам много енергична. Бих искала да попитам дали мога да го пия постоянно, или трябва да правя почивка след всяка опаковка. Май съм пристрастена:)"
Лина Кавръкова

"Не вярвах, че само с чай мога да преборя подутото коремче и задържането на вода. Приятелка ми препоръча French secret tea. Каза ми, че при нея подействало, дори свалила 4кг. Вече 3-та седмица го пия и резултата е на лице. Чувствам се страхотно и препоръчвам!:)))"
Михаела П.

“Опитвала съм и други неща, но определено съм влюбена в черния French secret tea. Уникален ефект за оформяне на тялото и отслабване!
Милена Голева

"Какво ли не пробвах, за да се справя с подуто коремче и задържане на вода. Нищо не помагаше, докато не открих 28-дневната Dетох програма. Още на първата седмица се почувствах по-добре. Накрая освен, че преборих подутото коремче и цeлyлита, свалих и няколко килца. Страхотни сте! Препоръчвам!!!"
Лора

Резултатите са изумителни и най-накрая се разделих с целулита!
Мария Боева

Не вярвах, че може да е толкова лесно!!
Elena Petrova

“French secret tea има страхотен вкус и наистина помага за бързия метаболизъм и за разграждането на мазнините
Нина Янева

“Ходя по бански по цял ден и изобщо не се притеснявам:
Елизабет Колева

“Обиколките ми намаляха с 5см. само за 28 дни."
Лили

“С него замествам поне едно
хранене дневно

Julia Traykova

“Вече спя дълбоко
и съм пълна с енергия”

Maria Raicheva

“Свалих 3кг още
първите 2 седмици”
Хюлия Февзи

“Здравей плоско коремче,
сбогом целулит"
Eлеонора

“Препоръчвам го за тънка талия, защото помага срещу задържането на вода и подуването!
Diana Koleva, Варна

Вече не мисля за фигурата си и се наслаждавам изцяло на момента"
Julia Traykova

Поръчай своя чай още сега

Натурален ароматизатор за гардероби или чекмеджета French Secret Tea Съдържа 100% натурални стръкове и цветове ...
3,20 лв.
ЛУКСОЗЕН ТЕРМОС (500 МЛ.)
КРАСИВ АКСЕСОАР В ЗАБЪРЗАНОТО ЕЖЕДНЕВИЕ! Луксозният термос е неотменна част от вещите на всяки от вас, който иска ...
36,80 лв.
FRENCH SECRET TEA ЗА ПЛОСКО КОРЕМЧЕ (60 БР)
Препоръчан


• Подпомага разграждането на мазнините в проблемните зони и повторното им появяване.

• Стимулира метаболизма и обмяната на веществата в тялото.
• Подтиска чувството на глад и има отлично действие в съчетание с хранителни режими.
• С изразено действие против подуване и подпухване.
• Против задържане на излишна вода в организма.
• Стимулира естествения имунитет на организма и тонизира.

FRENCH SECRET TEA SLIMMING ТЕА Билков чай по специална френска формула за плоско коремче и тънка талия 100% ...
26,00 лв.
2 ПАКЕТА FRENCH SECRET TEA SLIMMING (120 БР) + ТЕРМОС
Препоръчан
  Чаят за поддръжка на нормалното телесно тегло French Secret Tea има доказани резултати за поддържане на ...
82,00 лв.
FRENCH SECRET TEA SLEEP & RELAX (30 БР)


• Релаксира периферната и централната нервна система
• Намалява мускулните спазми и крампи
• Действа успокояващо на стомаха
• Заглажда гневните бръчки
• Подсилване на имунната система

FRENCH SECRET TEA SLEEP & RELAX Билков чай по специална френска формула за здрав сън 100% ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ...
26,00 лв.
FRENCH SECRET TEA NIGHT CLEANSE (30 БР)


• Стимулира метаболизма и обмяната на веществата. 

• Без странични ефекти
• Чаят има меко слабително и диоритично действие
• Подпомага реголирането на дейноста на червата и стомаха
• Отлично решение за хора с оплаквания от забавен метаболизъм
• Лесен за приготвяне

FRENCH SECRET TEA NIGHT CLEANSE Билков чай по специална френска формула за стимулиране на метаболизма и обмяната на ...
19,20 лв.
FRENCH SECRET TEA 28-ДНЕВЕН ДЕТОКС И ПЛОСКО КОРЕМЧЕ + ПОДАРЪК ПЛАЖНА КЪРПА

Прочиства органите от токсини
Ускорява метаболизма 
Увеличава енергията и доброто настроение
Пречистване на кръвта и кръвоносните органи
Освобождава от натрупаните токсини
Подтиска чувството на глад
Против задържане на излишна вода в организма
Подпомага разграждането на мазнините
Действа против подуване и подпухване
Подпомага регулирането на дейносттаначервата и стомаха

28-дневната програма "Детокс и плоско коремче" French Secret Tea е изключително лесна за употреба и не изисква ...
90,00 лв.
ANTI-AGE FRENCH SECRET TEA (ЧАЙ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ)


• Намалява видимите белези на стареене върху кожата.

• Намалява появата на лини бръчици и линии.
• Поддържа тонуса и плътността на кожата.
• Цялостно подмладяващо действие върху организма.
• Подпомага пречистването и тонизирането на тялото, действие върху кръвоносните съдове, черния дроб, бъбреците и стомаха.
• Мощно антиоксидантно действие.

FRENCH SECRET TEA ANTI-AGE Билков чай по специална френска формула за подмладяване 100% ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ...
50,00 лв.
FRENCH SECRET TEA DETOX (60 БР)


• Ускорява метаболизма

• Увеличава енергията и доброто настоение
• Прочиства органите от токсини
• Намалява подуването в корема
• Подобрява храносмилателната система
• Потиска апетита и създава усещане за ситост

FRENCH SECRET TEA DETOX Билков чай по специална френска формула за подпомагане детоксикацията на ...
26,00 лв.
2 ПАКЕТА FRENCH SECRET TEA SLIMMING (120 БР) + БУРКАН

Стимулира метаболизма и обмяната на веществата в тялото
Подпомага разграждането на мазнините в проблемните зони и повторното им появяване
С изразено действие против подуване и подпухване
Против задържане на излишна вода в организма
Подтиска чувството на глад и има отлично действие в съчетание с хранителни режими
Стимулира естествения имунитет на организма и тонизира

СТРОЙНА ФИГУРА И ПЛОСЪК КОРЕМ БЕЗ ГЛАД И СПЕЦИАЛНИ РЕЖИМИ Чаят за поддръжка на нормалното телесно тегло French ...
82,00 лв.
КОМПЛЕКТ FRENCH SECRET TEA DETOX + NIGHT CLEANSE + ТЕРМОС
SALE
- 29,00 лв.
ПЛОСЪК КОРЕМ, БЕЗ ПОДПУХВАНЕ! ЧИСТА КОЖА СЪС СВЕЖ ТЕН! ОБЩ ТОНУС НА ТЯЛОТО И ЗАСИЛЕН ИМУНИТЕТ! С детокса на ...
53,00 лв.82,00 лв.
FRENCH SECRET TEA БУРКАН
French Secret Tea Буркан с вградена сламка 650 мл. Позволява чаят да се консумира бързо след приготвянето му чрез ...
21,00 лв.
Сравнение на продукти
Powered by Cloudcart
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки