FRENCH SECRET TEA
DETOX ТЕА NEW FORMULA

НОВА ФОРМУЛА 

Билков чай по специална френска формула за детокс и пречистване

SILYBUM MARIANUM URTICA DIORICA LAVANDULA ANGUSTIFOLIA ACHILLEA MILLEFOLIUM

30 ПАКЕТЧЕТА ОБЩОПодпомага отвеждането на токсините от организма

Стимулира пречистването на тялото и добрата обмяна на веществата

Подходящ за пълен рестарт на организма, след прекарани заболявания или натоварвания на черния дроб 

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

ЦЕНА: 25.00 лв.


2 ПАКЕТЧЕТА ДНЕВНОПротив натрупване на токсини и вредни вещества

С изразен пречистващ ефект върху кръвта и черния дроб

Стимулира естествения имунитет на организма и тонизира

ВСЕКИ ПАКЕТ ЧАЙ FRENCH SECRET TEA СЕ ПРИГОТВЯ НА РЪКА И СЪДЪРЖА БИЛКОВ БУКЕТ С ПРЕМИУМ ЕВРОПЕЙСКО КАЧЕСТВО.

100% ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ
Билковият чай е създаден по специална френска формула за по-добро разграждане на мазнините и стимулиране на метаболизма. Всяко пакетче се приготвя на ръка и съдържа натурален билков букет с премиум европейско качество.

БЕЗ ВРЕДНИ СЪСТАВКИ
100% лабораторен контрол и сертифициран произход. Чаят не съдържа изкуствени и вредни съставки, кофеин, алергени, без нежелани странични ефекти или риск за здравето. Преминал е БИО обработка, без употреба на химични вещества, подходящ за ежедневна консумация.

ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ
Специална билкова формула за плоско коремче и тънка талия. Чаят за контрол на теглото FRENCH SECRET TEA подпомага поддържането на стройна фигура и добро здраве.

ЕСТЕСТВЕНО РЕГУЛИРАНЕ НА ТЕГЛОТО
Чаят спомага за разграждането на мазнините в проблемните зони и предпазва от повторното им появяване. Стимулира метаболизма и обмяната на веществата в тялото. Подтиска чувството на глад и има отлично действие в съчетание с хранителни режими.

ЕФИКАСЕН ЗА ЦЯЛОТО ТЯЛО
Има изразено действие за детокс, особено ефикасен срещу натрупване на вредни вещества и токсини в организма. Стимулира естествения имунитет на организма и тонизира.

КОЛКО ВРЕМЕ И КАК СЕ ПРИЕМА?
Всяка кутия FRENCH SECRET TEA съдържа 30 бр. пакетчета с 1,2 гр. чай, които са достатъчни за 15 дни. Приготвя се като едно пакетче се запарва с 200 мл гореща вода за 5-7 минути. За най-добър ефект, препоръчваме чаят да се пие 2 пъти на ден, за период от 15 дни. Съхранявайте при нормална температура и в помещение без силни външни миризми.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ?
Чаят за детокс е подходящ за всеки, който желае да пречисти организма си. Препоръчителен след прекарани заболявания, или прекаляване с храна и алкохол. Видим ефект за чиста и озарена кожа, бистри очи и срещу подпухване.

ОТЛИЧЕН ВКУС
Добре подбраните билки са умело съчетани в изпитани рецепти за отличен вкус, който добавя неустоима наслада към многобройните ползи от чая FRENCH SECRET.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки