Безплатна доставка за поръчка над 60 лв.
Доставка до 3 дни
Произведен и сертифициран от ЕС, одобрен от БАБХ

Contact us

My Cart
0.00лв.
Топ форма

Топ форма

4.89 out of 5 based on 9 customer ratings

(9 мнения на клиенти )

48.00лв. 43.50лв.

100% натурален чай за супер форма и детокс

хранителен режим  (натисни и свали)

видео тренировка за домашни условия (натисни тук, а паролата ще получиш в мейла с потвърждение на поръчката ти след покупка)

  • подпомага разграждането на мазнините в проблемните зони и повторното им появяване
  • изразено действие против подуване, подпухване и задържане на излишна вода в организма
  • потиска чувството на глад и има отлично действие в съчетание с хранителни режими
  • стимулира естествения имунитет на организма и тонизира
  • не съдържа кофеин и алергени
  • под 1 калория на пакетче
  • лесни за употреба индивидуално опаковани пакетчета с филтърен конец и дръжка
В наличност

Описание

МОЖЕ ЛИ БИЛКОВ ЧАЙ ДА ПРОМЕНИ ФИГУРАТА МИ?

Няма тайна. Сериозни научни изследвания върху действието на билките доказват ефекта им върху метаболизма, разграждането на мазнините и кръвообращението. Отслабването е въпрос на проста математика – да приемаш по-малко, отколкото изразходваш. Тайната на French secret tea е комбинацията от активно действащи билки, традиционно отглеждани и използвани в Прованс, които атакуват проблемните фактори успешно и с доказани резултати. Мощната комбинация от билки потиска чувството за глад и подпомага спазването на хранителен режим, а ограниченият прием на калории неминуемо води до загуба на килограми.

Активизирането на обмяната на веществата действа върху подуването на корема и разграждането на телесните мазнини, които имат видим ефект върху намаляването на обиколките на талията, ханша и бедрата. Редовният прием на билковия чай е резултатен за отвеждането на токсините от организма, което се отразява върху кожата, загладения релеф на целулитните зони и прилива на тонус и енергия, което обикновено жените описват с думите “Чувствам се по-лека и се харесвам”.

КАК ТИ ПОМАГА?

Помага за разграждането на телесните мазнини
Стимулира метаболизма
Потиска чувството за глад и апетита за захар
Без странични ефекти
Подпомага отвеждането на излишната вода от организма
Подобрява работата на храносмилателната система

Комбинирайте както ви харесва и приемайте през целия ден без ограничение, не съдържа кофеин и алергени.

Как да го пиеш?

УПОТРЕБА:

  • Всяко чаено пакетче се запарва с 250 мл. вряла вода
  • За най-добър ефект приемайте 3-4 пъти дневно, като комбинирате и двата вида

BEACH BODY

ЦВЯТ ОТ РОЗА ДАМАСЦЕНА, ЛАВАНДУЛА, МЕНТА, ДЖИНДЖИФИЛ, КОРА ОТ ЗЪРНАСТЕЦ, СЕМЕНА ОТ АНАСОН, ГЛУХАРЧЕ

  • Съдържа 30 чайни пакетчета х 1.2 гр.
  • Без съдържание на кофеин и алергени
  • Подходящ като част от всекидневната рутина, включително и употреба на кафе
  • Без странични ефекти и привикване

FLAT TUMMY

РОЗМАРИН, ЛИСТ ОТ БЯЛА БРЕЗА, ЛАВАНДУЛА, КОРА ОТ ЗЪРНАСТЕЦ, МЕНТА, СЕМЕНА ОТ АНАСОН, ПОЛСКИ ХВОЩ.

  • Съдържа 30 чаени пакетчета х 1гр.
  • Без съдържание на кофеин и алергени
  • Подходящ като част от всекидневната рутина, включително и употреба на кафе
  • Без странични ефекти и привикване

Отзиви

от нашите момичета

Нямам проблеми с килограмите, въпреки че никога не съм спазвала строга диета и се старая да тренирам сравнително редовно. Смятам, че е добре за здравето обаче да се прави поне веднъж-два пъти в годината детокс и така попаднах на French secret tea. Останах очарована от 28-дневната програма, която ми се отрази страхотно. Тъй като прочетох, че е напълно натурална и няма привикване, реших да продължа с 21-дневната програма, която също има детокс ефект и според мен ограничава апетита, особено за вредните храни.
Никол Влахова София
Харесах French secret tea Flat tummy и Beach body от пръв поглед и опитване. Много приятни на вкус, нямат никаква нужда от подслаждане, мога да ги пия през целия ден. Ефектът се усеща още на 2-3 ден, а след първата седмица всички ми правят комплименти за добрата форма.
Ани
Първо опитах 21-дневната програма с Beach body и Flat tummy, за да вляза бързо във форма за морето. Забелязах, че ми се отрази много добре и на тялото, и на кожата. Останах доволна, но приятелка ми препоръча и Cleanse чая за по-бърз метаболизъм. Комбинацията е уникална и я препоръчвам заради бързите и много видими резултати
Ана Матева
Вече се бях отчаяла, че никога няма да сваля последните 5 килограма след раждането на сина ми преди 3 години. Взех French secret tea повече заради подутия корем и задържането на вода, но помогна и на килограмите. Изключително доволна съм, още повече че наистина не забелязах странични ефекти и ми харесва на вкус. Не съм по диетите, но след като пия редовно от слиминга като, че ли и не ми се яде толкова.
Жени Стоименова
Разликата не е голяма, може да е само няколко килoгpaмa. Но подуването на корема и неприятното чувство за тежест изчезнаха след втората седмица с детокс програмата на French secret tea. Не знаех, че изчистването от токсините и излишната вода толкова много се отразява на външността, но съм страшно доволна от резултата, още повече че не забелязвам някакви странични ефекти.
Ева Григорова
Резултатите са изумителни и най-накрая се разделих с целулита! За първи път пия някакъв здравословен чай редовно, но това е защото е много удобно пакетиран и може да си го носиш в чантата. Особено по време на пътувания и ваканции е идеален, защото тогава човек се отпуска с храната.
Мария Боева
Преди година навърших 50, но за моя изненада никога не съм се чувствала по-здрава и жизнена. Откакто пия чая за плоско коремче @french_secret_tea забравих за непрекъснатата борба с килограмите и подутия корем, нямам и обичайните проблеми със забавения метаболизъм!
Роси Петрова
Държа на тялото и на здравето си и редовно спортувам. Направих детокс курс с French secret tea и останах приятно изненадана от промяната, въпреки, че нямах излишни килограми. Вкусът доста ми допадна и реших да продължа с чая Beach body, който се оказа изключително приятен даже и студен. Моето мнение е, че спорта в съчетание с този чай е супер решение за да се чувстваш в най-добрата си форма на плажа.
Александра Илиева
Тегло0.072 kg
Размери30 × 15 × 30 cm

9 отзива за Топ форма

  1. Признавам, че бях малко скептична когато поръчах, тъй като съм пиша други видове. Обожавам този пакет, вкуса е билков, без кофеин. Подутото коремче изчезна само след седмица. 🌞 Благодаря ви!

  2. Пристрастена съм чая за плоско коремче, въпреки че изобщо не обичам чай. Покрай него пробвах и чая за разграждане на мазнини и съм удивена от доброто действие.

  3. Много мразя да спортувам и не стъпвам във фитнеса. Знам, че не е правилно, но имам чувството, че за мен този вид движение е противопоказен. Обичам танци и разходки и това ми стига, защото никога не съм била дебела. Търся други начини да компенсирам и открих тези чайчета. Страхотно ми помагат и съм в много по-добра фопма отпреди.

  4. И преди съм пила разни чайове за отслабване и съм наясно със страничните ефекти. Качих килограми след операция и вече нямаше накъде, защото трябваше да отслабна със здравословна цел. Препоръчаха ми вашите чайове и се бях подготвила отново да не излизам от тоалетната. Изобщо нямат такова драстично действие, а дадоха много добър резултат. повече хора трябва да знаят за това, защото наистина нямат странични ефекти.

  5. Не съм кой знае колко впечатлена. Очаквах повече, а свалих само 3 килограма за този месец. Искам да продължа, но не съм сигурна, че няма да прекаля.

  6. @ИВайла Прокопова, колко искате да сваляте на месец? 3 килограма без диета или спорт или някаква промяна в режима е много добре. Пийте ги колкото искате – нали е билков чай.

  7. Ако съчетаете с режима на French secret tea няма как да не постигнете успех. Лично при мен бяха почти 7 килограма за около 30-40 дни и съм във възторг. Изобщо не ми беше трудно да я спазвам, даже имам чувството , че ми беше доста полезна като цяло.

  8. Не съм вярвала, че чай може да помогне да се отървеш от сладкото, но е истина. Всеки ден в продължение на години не мога да изкарам следобеда без шоколад. Без кафе мога, без алкохол, но без сладко и цигари не. Успях да изкарам цял месец без шоколад и намалих цигарите до 5 на ден, въпреки че пушех по кутия. Не можете да си представите каква промяна има в тялото, и в състоянието на кожата ми. Задължително трябва да се опита.

  9. Получих проблеми с килограмите и ми казаха, че трябва да пия по 2 литра вода на ден. Не обичам вкуса й, опитах с лимон, но пак ми е гадно. Сега започнах с тези билкови чайове и не знам дали заради тях или заради това, че пия течности, но най-накрая отлепих с 5 килограма. Чудя се само колко дълго мога да ги пия. Ще съм благодарна, ако някой сподели мнение.

Добавяне на отзив
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare