Безплатна доставка за поръчка над 60 лв.
Доставка до 3 дни
Произведен и сертифициран от ЕС, одобрен от БАБХ

Contact us

My Cart
0.00лв.
Блог

Карла Бруни-Саркози и тайната на вечната младост

Карла Бруни- Саркози има живот като кино и по този въпрос две мнения няма! Италианката, която успя с финт и без много шум да стане първа дама на Франция има толкова забележителни моменти в биографията е, че трудно разказът да започне отнякъде.

 

Супермоделът е роден в семейство на известния композитор Алберто Бруни Тадескии пианистката Мариса Борини в Северна Италия, които са изключително ценени в артистичните среди в Европа, но ….в същото време са сред наследниците на империята “Пирели”. Въпреки добре осребрените им музикални изяви, на фамилията всъщност изобщо не й се налага да работи, защото с наследството, което има може да живее прекрасен, лек и много приятен живот.

 

Мадам Саркози се ражда като предколеден подарък на 23 декември 1967 година и нито в един момент от кариерата си не е крила своите години. Няма как да не вметнем, че по начинът, по който изглежда на нея не й се и налага.

 

Когато Карла е на 5 години семейството се мести да живее в Париж заради многобройните си работни ангажименти. Това е и причината тя да говори френски като роден език, което години по-късно позволи на французите да я припознаят с гордост като своя първа дама и въпросът за италианският й произход никога да не бъде повдигнат.

 

За да бъдат перспективите пред малката красавица още по-светли, родителите й я записват в едно от най-скъпите училища в Швейцария, където мадам Саркози израства в компанията на децата на световния елит. Въпреки блестящото й образование и започнатото обучение по архитектура, тя като че ли не вижда своята реализация в конкретна професия, но пък бива открита за модния подиум.

 

Красота за 7.5 милиона долара годишно

На 19 години Карла Бруни прави зрелищна поява в света на модата и веднага се изкачва до най-високите позиции. Само топ дизайнери, най-добрите къщи и най-престижните ревюта бележат кариерата на младата жена, която става символ на френската красота и шик. От това време датират приятелствата й с златните момичета Клаудия Шифър, Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста, Наоми Кембъл, Хелена Кристенсен и още много други. Те живеят като принцеси, за тях дизайнерите изпращат частни самолети, настаняват се само в най-добрите хотели и живеят като за последно.

За това време Карла Бруни признава, че не си дава никакъв труд да спортува или да се храни здравословно. В интервюта тя споделя, че спокойно си позволява хамбургери от “Макдоналдс”, захар и алкохол, пуши много и се весели максимално. През 90-те години Карла Бруни става един от най-скъпо платените модели в света, а годишния й  доход е приблизително 7.5 милиона долара.

Карла е изключително интересна на медиите и любовният й живот се следи под лупа. Тя се прочува с любовните си  афери със световноизвестни личности като Ерик Клептън, Мик Джагър, Кевин Костнер и Венсан Перес. Няколко години Карла има много сериозна връзка с Рафаел Ентховен, роден в Париж, професор по философия в Сорбоната. През 2002 г. се ражда синът им Аурелин.

Случая Тръмп и Мелания срещу Карла Бруни

След развода на Доналд Тръмп с Ивана, бизнесменът има поредица от скандални връзки. Злите езици твърдят, че в един момент той е обсебен от френския топмодел и сам пуска слуха, че имат връзка. Красавицата не се трогва особено и отговаря само на най-настоятелните въпроси, че няма никаква идея защо някой би твърдял подобно нещо. Години по-късно, когато той вече е президент на САЩ, а тя първа дама на Франция, темата изплува и мадам Саркози отново тярбав да даде обяснение дали е познавала първата дама на САЩ Мелания Тръмп като колежка-модел.

Вярна на себе си, коментарът на Карла гласи:

“Не, не сме срещали. Аз бях доста известен модел, все пак”.

И все пак паралел между Мелания и Карла има. И двете вече са първи дами, когато избухват скандали с техни голи снимки, публикувани в пресата. Карла коментира:

“Не се срамувам от голите си снимки. Те са правени през 90-те, когато все още нямах деца и са правени от един от най-скъпоплатените и авторитетни фотографи с света. Смятам, че се красиви и тялото ми изглежда добре. Не мисля, че може да се сравнят със снимки от “Плейбой”, където нещата стоят доста по-различно и телата не са естествени”.

Без да споменава конкретно Мелания Тръмп, пресечната точка между двете бива изяснена, като леко се прокрадва и иронията към изкуствения бюст и корекциите на първата дама на САЩ.

Ако ще се омъжваш, поне да е за президент.

Няма никакви данни, че в брака на Никола Саркози и Сесилия има проблеми, когато те изненадващо обявяват развода си. През 2007 година той ненадейно се жени за Карла, като факта предизвиква изненада, но и нескрита гордост от избора му сред френските избиратели. Новата пъва дама се вписва прекрасно в Елисейския дворец, като едно от първите неща, с които се  захваща е да си оборудва звукозаписно студио, защото има желание да пее.

През 2011се ражда дъщеря им Джулия, като цялата бременнност на мадам Саркози протича под светлината на прожекторите и изобщо не е спира да участва във всички обществени ангажименти на съпруга й. Въпреки тяхната активност, лицето на детето така и не бива показано публично и към днешен никой все още не знае как изглежда Джулия.

Ангажиментите на Карла с двете й деца не спират творческия й порив и тя успява за няколко години от текстописец на шансони да стигне до престижна награда за дебют и да издаде три албума. Мадам Саркози направи последното си световно турне при пълни зали миналата година, като предизвика фурор с фантастичния си външен вид и глас, създаден за шансони.

Как на 53 Карла Бруни успява да изглежда на 30?

Да кажем, че за много жени по света това е Въпросът. Моделът-певица-първа дама споделя, че още с раждането на пръвото й дете започва да обръща гръб на вредните навици, почти изоставя пушенето и започва да се храни здравословно. Тя включва в менюта си много зеленчуци и плодове, като признава, че задължително започва деня си с добра закуска. Често си приготвя зелени смутита, ядкови млека от бадеми, бразилски орехи, но не се отказва никога от сутрешното си черно кафе без захар.

От години се е отказала от месото, но не нарича себе си вегетарианка, защото с удоволствие си хапва риба и морски дарове. Яйцата неизменно присъстват в седмицното й меню, заедно с киселото мляко  и варивата.

Тя споделя, че не е добра готвачка и се придържа към прости храни, като внимава да се храни редовно и по малко. В промеждутъците през деня пие индустриални количества вода и билков чай, като казва, че понякога стига до 4 литра дневно.

28-дневна програма детокс и отслабване French secret tea сега на промо цена тук

След раждането на децата си забелязала, че тялото й се променя и избрала за себе си йога и пилатес, които дават гъвкавост и издължени мускули, наред с голема физическа издържливост, която й е особено необходима по време на концертите й.

В крайна сметка, Крала Бруни успява да поддържа фигура и лице на значително по-млада жена, което наред с известното й име й дава увереността да приеме поканата на Донатела Версаче за юбилейно ревю на модната къща в чест на трагично убития й брат Джани.

И безспорно, златните момичета на 90-те показаха нагледно защо са получавали астрономическите си хонорари, като се появиха до една на възраст над 50 и в блестяща форма.

Благодарим ви, че стигнахте до тук. За още интересни материали за топ форма, знаменитости и рецепти разгледайте  блога ни и ни последвайте тук https://www.facebook.com/Frenchsecretbeauty/

Остави мнение

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare