Безплатна доставка за поръчка над 60 лв.
Доставка до 3 дни
Произведен и сертифициран от ЕС, одобрен от БАБХ

Contact us

My Cart
0.00лв.
Блог

Да оцелееш след празничното пиене и пушене (част 2)

Това, което не ме убива, ме прави по-силен, твърдят поговорката.

 

Да, ама не, казва медицината, а и собственото ви тяло след дългите часове около масите по празниците. Твърде много цигари или алкохол, или и двете докарват тялото до изтощение и токсикация, която пречи на нормалното му функциониране.

 

Как да го преодолеем?

 

 

На първо място, опитайте се да облекчите, доколкото е възможно симптомите, като пиете по чаша вода с всяко питие с алкохолен градус. Може и да не ви се вярва, но паркетните лъвове твърдят, че постоянната хидратация определено помага на организма да обработи алкохола, както и да забавите леко темпото, което също е от полза.

 

Ако партито е с дансинг, не пропускайте тази възможност. Физическата активност доказано засилва метаболизма и помага на тялото да разгради алкохола.

 

Не пийте на гладно. Това е аксиома за пиячите, която е по-добре да спазите. Иначе рискувате не само да ви хване по-бързо, но последствията за стомаха могат да бъдат неприятно.

 

Чаената програма детокс и отслабване French secret tea сега с термос и ароматизатор подарък, БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и ЛУКСОЗНА КУТИЯ. 100% натурален билков продукт с ЕС сертификат.

 

И в заключение : ако все пак сте се отдали на празнуването и последствията са налице, поне помогнете на организма си да се възстанови и детоксикира с билков чай, малко спорт или просто повече движение и по-умерен режим през следващите дни.

Наздраве!

 

Остави мнение

Close
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping