Безплатна доставка за поръчка над 60 лв.
Доставка до 3 дни
Произведен и сертифициран от ЕС, одобрен от БАБХ

Contact us

My Cart
0.00лв.
Блог

Как действа FRENCH SECRET TEA- личният ми опит

Реших да споделя своята история за три много специални чая, благодарение на които днес съм отново здрава, както и щастлива майка на две прекрасни близначета. Надявам се, че разказът ми ще помогне на повече хора с подобни здравословни проблеми.

В продължение на много време страдах от хормонални нарушения. Наложи ми се да приемам сериозни медикаменти, заради които се получи дългосрочно натрупване на химикали в организма ми. Смущенията в храносмилателната ми система, ме караха да се чувствам отпаднала и раздразнителна, липсваше ми концентрация, редовния ми сън също се наруши. Дори кожата ми изглеждаше бледа и повяхнала, целия ми външен вид издаваше неразположението на организма.

Здравословното ми състояние се влоши до такава степен, че започнах да получавам всякакви алергични реакции. Алергиите добавиха още по-тежки краски към картинката и започнах все по-често да губя доброто си настроение и желание да върша ежедневните си задачи. Освен редовното неразположение, се оказа че организмът ми е толкова задръстен с токсини и вредни вещества, че имам репродуктивни проблеми. Като всеки млад човек, аз просто исках да живея нормално, без болка и алергии, да стана майка и да се радвам на живота с усмивка.

Започнах да търся различни методи, за да се справя с тези нетърпими вече проблеми. Обърнах се към алтернативната медицина и хомеопатията, четох много статии, търсех съвети от приятели и специалисти. Така открих чайовете на French Secret, които се оказаха моето спасение. Направих сериозно проучване и разбрах, че са създадени по специални формули, с много чисти и силно лековити билки, които наистина ми подействаха. Преди около 3 години си поръчах от https://frenchsecret.net/ и започнах да пия Detox чая, за да пречистя организма си. Още в началото започнах да усещам облекчаване на състоянието ми. Първият ефект беше, че усетих как тялото ми се освобождава от задържаната вода. Видимо кожата ми се подобри – стана по-свежа и хубава. Вече не изглеждах толкова вяла и отпаднала. Пиех чая редовно за около 5 месеца и наблюдавах драстично здравословно подобрение. Най-много ми харесваше, че няма агресивно въздействие и не усещах никакво пристрастяване.

Наистина билките са така подбрани, че детоксикират леко и деликатно, с дългосрочен ефект върху организма. Направих си изследвания и всичките ми показатели се бяха подобрили осезателно. Имунната ми система се подсили и се зарадвах, че вече съм по-устойчива към инфекции и алергени. След като установих положителния ефект, се поинтересувах от другите чайове на French Secret Tea. Избрах да пия Slimming в комбинация с Detox, за да подсиля ефекта на пречистването. Редувах ги, като един ден пиех единия, а на следващия – другия чай. Оказа се, че Slimming чаят е чудесен за допълване на детоксикиращия, регулира дейността на стомаха и помага при нарушения на обмяната на веществата. Забелязах, че намаля чувството на глад и особено желанието за прием на сладко около месечния цикъл.

Много ми допадна, че чайовете имат ефект дори без допълнителни усилия. Ако пък се цели отслабване, мисля че може съвсем лесно да се постигне, особено ако човек тренира и спазва хранителен режим. Аз лично преминах на безмлечна, ниско въглехидратна и високо протеинова диета. Сутрин хапвах авокадо с препечена филийка, а обед и вечер ядох предимно чисто месо със салата, като наблягах на всякакви семена, ядки и плодове. След доброто влияние на двата чая, които пих около 1,5 години, в моментите в които се чувствах по-напрегната от интензивното ежедневие, реших да пия и вечерния чай за релакс и спокоен сън. Така си осигурих и пълноценна почивка през цялата нощ.

Животът ми сериозно се промени към по-добро, защото не само възвърнах обичайната си усмивка и добро настроение, но успях и да забременея. Радостта ми беше двойна, когато научих, че очаквам близнаци. Наистина горещо препоръчвам на всички млади жени с репродуктивни проблеми, които си мечтаят за бебе, също като мен, да опитат с тези чайове. При мен подейства и не само че ме пречистиха, но ми осигуриха здрав организъм, с който да карам лека бременност и да износя двете бебета. Разбира се, по време на бременността прекъснах пиенето на чайовете, защото е силно противопоказно. След раждането обаче, продължих да пия любимите чайове и се чувствам просто прекрасно.

Много съм доволна от постигнатите резултати, при това с напълно естествени продукти от природата! Вярвам, че всеки заслужава крепко здраве, затова споделям моя личен опит с лековитите билки в чайовете French Secret Tea. Надявам се, че могат да помогнат и на теб, също както промениха мен и ми помогнаха да имам много по-щастлив и пълноценен живот.”

Дона Петкова, 41 години, гр. София

Остави мнение

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare